Om denne bloggen

Jeg startet med å lage en blogg om makro og nærfotografering. Etter hvert fant jeg ut at jeg også ønsket å lage en blogg om andre ting jeg ser på min vei. Bloggen "Annetjegser" ble derfor en blogg som samlet alt annet.

Nå har jeg kommet til et veiskille hvor jeg også ønsker å lage en blogg om de fugler jeg møter på min vei. Fugler har jeg fotografert en stund, men ikke så veldig mye. Denne sommeren (2013) håper jeg å kunne få tid til å gjøre dette mer enn før. Jeg startet denne i bloggen i januar 2013.

Da trenger jeg et sted å legge bildene, - og det blir her i denne bloggen.

Jeg er helt amatør når det gjelder å fotografere fugler. Skulle jeg derfor skrive noe feil eller angi feil navn, så håper jeg at du vil korrigere  meg.

Jeg har googlet en masse på fugler, fuglefotografering og fugleblogger og ser at det finnes mange bra blogger og mange svært dyktige fotografer. Jeg har ingen ambisjoner om å konkurrere med noen av disse. Dels er jeg ikke dyktig nok og dels har jeg ikke den tid til rådighet som kreves for å bli en dyktig fuglefotograf.

Så mine fuglebilder blir bilder av fugler jeg treffer på min vei, og pr juni 2013 har jeg klart å ta bilder av ca 40 arter (ikke alle er publisert ennå). For meg er en Gråspurv like spennende som en Siland eller en Sivhøne. Så dette blir ikke en blogg for eksotiske fuglearter eller sjeldne arter, men rett og slett de jeg kommer over hvor jeg nå ferdes. Jeg vil på bloggen min noen ganger også legge ut historier om hvordan bildene mine ble til og erfaringer jeg gjorde da jeg tok dem.

Å fotografere gir meg stor glede. Så håper jeg også at noen av bildene mine kan bli til glede for andre.

Jeg håper dere legger igjen en og annen kommentar eller sender meg en mail om det er noe dere lurer på.

3 kommentarer:

 1. Hei! Jeg dumpet over bloggen din da jeg skulle søke på noe innen macrofotografering, og FOR en dyktig fotograf du er! Jeg har surfet igjennom det meste du har tatt på tre ulike blogger, og særlig macrobildene falt jeg pladask for. Jeg lurer på hvor i landet du holder til. Det er nesten aldri sommerfugler der jeg er, mulig det er fordi det ikke er noen sommerfugltrær i nærheten. Jeg ser du har fotografert fugler, masse nydelig, hvis du kikker på min blogg under fanen med "fugler" og "svaner" har jeg tatt litt bilder, men jeg er veldig nybegynner. Takk for titten og god sommer, vennlig hilsen Kjersti Holst

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Kjersti!
   Beklager at jeg aldri fikk svart på din kommentar før nå. Etter to år og altfor sent!

   Tusen takk for kommentaren din og for at du har besøkt mine blogger!

   Jeg bor rett syd for Oslo og har en hytte i Bohuslän. De fleste av mine bilder tas på disse stedene.

   Mvh Knut

   Slett
 2. Flott blogg, og nydelige bilder med tekst!!
  Takk for at du deler med oss!!

  Beste hilsener,
  Kjerstin Kjeverud

  SvarSlett